طرز تهیه ته‌چین رستورانی با تمام نکات

۲ ساعت قبل ۴
در این مطلب آموزش ته‌چین رستورانی، با تمام نکات را برای شما منتشر کرده‌ایم.

برترین‌ها: در این مطلب آموزش ته‌چین رستورانی، با تمام نکات را برای شما منتشر کرده‌ایم.

پخش-نشدن-ویدئو

برای تهیه ۲ پرس تهچین مرغ، به مواد زیر نیاز دارید:

- ۲ عدد تخم‌مرغ 

- ۲ پرس برنج کته

- ۲ لیوان ماست پرچرب (چکیده) 

- نصف لیوان زعفران دم‌کرده (به مقدار لازم تا برنج زرد و طلایی شود)

- ۲ قاشق غذاخوری گلاب

روش تهیه:

۱. مواد ذکر شده را با هم ترکیب کنید تا مایع یکدستی به دست آید. 

  ۲. کف ظرف مورد نظر را با روغن چرب کنید و مایع تهچین را در آن بریزید.

۳. در مرحله بعد، پروتئین (گوشت یا مرغ) را به مخلوط اضافه کنید.

۴. به ترتیب زرشک، خلال پسته، خلال بادام و پیاز داغ را به مایع اضافه کنید.

۵. در انتها، مایع تهچین را روی این ترکیب بریزید و ظرف را با فویل بپوشانید.

۶. ظرف را به مدت ۴۵ دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد.

۷. در نهایت، تهچین را با خلال پسته و بادام تزئین کنید.

پ
-->
خواندن خبر در منبع