ماجرای جانکاه آمنه‌سادات ذبیح‌پور در خبر ساعت ۱۴ امروز

۱ هفته قبل ۱۲
سخنان کاظم صدیقی در خطبه های نماز جمعۀ تهران جایی در خبر ساعت 14 شبکه اول سیما روز جمعه 22 فرورین نداشت.

عصر ایران: سخنان کاظم صدیقی در خطبه های نماز جمعۀ تهران جایی در خبر ساعت ۱۴ شبکه اول سیما روز جمعه ۲۲ فرورین نداشت.

این در حالی بود که چه در اولین خبر خلاصه و چه مشروح خبرها به سخنان سخنران پیش از خطبه‌های او -رییس سازمان انرژی اتمی- اشاره شد که در آن محمد اسلامی از تشخیص ۳۰ نوع سرطان با  دستاورد جدید دانشمندان هسته‌ای خبر داده بود و به منزلۀ تأکید بر صلح‌آمیز و غیر نظامی بودن فعالیت‌های هسته‌ای در آستانۀ مذاکرات ایران و آمریکا در عمان تلقی شد.

kgb3cr5f

حتی در خبر اشاره نشد که نماز جمعه به امامت شیخ کاظم صدیقی برگزار شده و رییس سازمان انرژی اتمی در واقع قبل از او سخن‌رانی کرده است.

بی اعتنایی به آنچه صدیقی درباره مذاکره و نفی شق مستقیم آن گفته بود در حالی بود که گزارش آمنه سادات ذبیح پور با آب و تاب بسیار پخش شد که در آن 10 باز از زبان خودش یا وزیر خارجه تأکید داشت مذاکره شنبه غیر مستقیم است.

خانم ذبیح‌پور این را هم گفت که مذاکره مستقیم به معنی تسلیم است ولی غیر مستقیم همان کاری است که روسیه و اوکراین یا اسراییل و لبنان در مذاکرات خود انجام می دهند.

کاظم صدیقی هم با لحنی دیگر همین ها را گفته بود  ولی صدا و سیما برای آن قابلیت خبری قایل نشد. او گفته است:

0

  * مذاکره غیرمستقیم همیشه بوده و این جزو اموری است که نظام ما برای اطمینان دادن به افکار عمومی جهان است که ما از گفتگو باکی نداریم.

  *غرض از مذاکره غیرمستقیم [این است که] یا برگ زرینی به دست می‌آوریم و تحریم حل می‌شود یا عطف به گذشته است؛ کمااینکه امضا کردند و زیر تعهد زدند این‌بار هم زیر امضا می‌زنند.

* از ابتدا ایران ابتکار عمل را به دست گرفت. آن‌ها می‌گفتند در امارات مذاکرات انجام شود، اما ما عمان را انتخاب کردیم. آن‌ها می‌خواستند در مسائل مختلف با ما گفت وگو کنند اما تصمیم‌گیران نظام اسلامی فقط یک موضوع را پذیرفت که مسئله هسته‌ای است.

* امروز کشور ما هسته‌ای شده و این صنعت بومی شده است، اصلاً جایی برای مذاکره نیست که آنها بخواهند هسته‌ای را از ما بگیرند.

* برجام برای ما عبرت بزرگی بود. برخی‌ها دستپاچه شدند و رفتند بتن ریختند اما مگر ما کوتاه آمدیم. مگر توانستند سفره هسته‌ای را جمع کنند.

ادعای بتون ریختن را بارها علی اکبر صالحی رییس پیشین سازمان انرژی اتمی که در دولت محبوب آقای صدیقی وزیر خارجه هم بوده رد کرده است کما این که اگر بتون ریخته بودند چگونه بعد از خروج ترامپ از برجام ایران نتوانست درصد غنی سازی را بالا ببرد؟

خواندن خبر در منبع