انصافنیوز: مهدی خزعلی با انتقاد از دیدگاههای سالهای اخیر مهدی نصیری گفت: به باور آقای نصیری فروپاشی محتوم است و به همین خاطر در صف اپوزیسیون زنبیل میگذارد. او همیشه همراه با قدرت بوده است.
بخشی کامل گفتوگوی انصاف نیوز با مهدی خزعلی را میتوانید در ادامه بخوانید:
انصاف نیوز – فرض کنیم آقای مهدی نصیری اینجا نشسته باشد و بگوید آقای خزعلی! من همهی تندرویهایی که شما برشمردید را دیدم و حتی همراهی هم کردم و الان به این نتیجه رسیدهام که راه اشتباه است شما چرا نیتخوانی میکنید و میگویید منِ مهدی نصیری برای اینکه در بین اپوزیسیون زنبیل بگذارم این کار را میکنم؟
اولا فرض نکنیم! اگر او مرد میدان است بنشیند اینجا و با هم مناظره کنیم. آقای مهدی نصیری! اگر مرد میدان هستی فرار نکن و بیا رودرو حرف بزنیم. ما اهل مذاکره هستیم، خیلی محترمانه و دوستانه بیا صحبت کنیم. او همیشه فرار میکند.
ثانیا این مسیر «مجاهدان روز شنبه» است. در مشروطه وقتی پیروزی حاصل شد و بیچاره ستارخان و باقرخان تلاش کردند و روز جمعه فتح رقم خورد آنها روز شنبه برای غنیمت جمع کردن آمدند.
مگر تو مسئول درس آقای خامنهای نبودی و شاگردان را گزینش نمیکردی؟!
وقتی در جملات خود میگویی فروپاشی محتوم است و از همه تندتر میروی این تحلیل عملکرد تو است. تا حالا کجا بودی؟! ۱۰تا ۱۲ بار من به زندان رفتم. تو نه تنها حمایت نکردی بلکه پدرم را علیه من تحریک میکردی. حالا از من تندتر شدی و کاسهی داغتر از آش هستی و دایهی مهربانتر از مادر شدهای؟ تمام مبانی را به هم ریختهای.
مگر تو مسئول درس آقای خامنهای نبودی؟! تمام شاگردان را تو گزینش میکردی. نیمه شبی معجزهای شده و وحی نازل شده که تمام مبانی فکری تو عوض شده است؟! آن موقعی که ما همهی این نقدها را مطرح میکردیم تو کجا بودی؟! به یکباره خوابنما شدی؟!
زمانی که کیهاننویس بودی یکی از نقدهای پدر من را هم نمیپذیرفتی. حالا از آن طرف بام افتادی و به مبانی فقهی تعرض میکنی و زیر سوال میبری. اگر حرفی در حوزه دین میزنی مبانی فقهی آن را میخواهیم. نظریهپردازی کیلویی نمیخواهیم. من با مبانی و ادلهی فقهی با قواعد و اصول فقه با آیات و روایت و منابع اربعه نظر میدهم. نظر شخصی را قبلا دادهای و پدر مملکت را هم در آوردی!
مثل آنهایی که از دیوار سفارت بالا رفتند و حالا تئوریسین شدهاند. آنهایی که از دیوار دیپلماسی بالا رفتند حق ندارند از در دیپلماسی وارد شوند. تنها کاری که میتوانند بکنند این است که کلاس بگذارند و بگویند ما این خطا را کردیم شما این خطا را تکرار نکنید.
آقای دکتر ظریف در جلسهای اشتباهی گفت تسخیر لانه جاسوسی که گفتم این ادبیات را اصلاح کنیم عبارت درست اشغال سفارت است. همین واژهها کار دستمان میدهد و بعد میشود تسخیر سفارت انگلیس و تسخیر سفارت عربستان و فردی در حراست یکی از دانشگاهها شورت سفیر انگلیس را که از سفارت دزدیدهاند قاب میکند و بالای سر خود میگذرد. اگر قرار است این شرایط عوض شود باید گفت اشغال سفارت و واژهها را درست کرد.